Världens bästa frisör i Varberg

Världens bästa frisör i Varberg

Hej mina fina följare!

Nu börjar det bli hög tid att fixa sig fin i håret igen så jag ska boka tid hos min frisör i Varberg. Jag vet att det egentligen fortfarande är vinter men jag börjar redan på vårkänslor och då brukar jag vilja göra håret vårfint. Jag brukar bara göra blonda slingor men nu funderar jag på att också lägga i en rosa toning. Vad tror ni om det? Det tvättas ju ändå ur efter några tvättar, men ändå vet jag inte om jag vågar. Tänk om det inte blir bra. Jag tycker om rosa och jag har sett andra som passar jättefint i det, men inte lika säker på om jag själv gör det. Och det är en sak att ha en rosa tröja och en annan sak att ha rosa hår. Jag får nog fråga min frisör.

Jag har gått till samma i flera år, så hon har lärt sig hur jag och mitt hår funkar och vad jag gillar. När jag var liten så ville jag också bli frisör, men sedan hann jag ändra mig ungefär hundraelva gånger till. Jag tycker fortfarande det verkar roligt, men samtidigt är det också ett stort ansvar. Tänk om kunden inte blir nöjd, inte alltid så lätt att rätta till liksom! Jag har ju själv gått ifrån någon frisör några gånger och inte känt mig helt nöjd, och jag som älskar mitt hår kan bli så ledsen då. Det växer ju ut igen, men har man långt hår så tar det ju ett tag…

Jag är så glad nu att jag har Miresands skönhetssalong att gå till, och så länge jag bor i Varberg eller inom några mils räckhåll så kommer jag fortsätta gå dit. Har du en särskild favoritfrisör eller går du till olika varje gång?

Nu önskar jag er en fortsatt härlig dag!


Kommentarer är stängda.