Fransförlängning i present

Fransförlängning i present

Hej där bloggen kommer ni ihåg för några veckor sedan när jag inte visste vad jag skulle ge min flickvän i födelsedagspresent? Hon fyllde år i helgen och jag hade lite svårt för att besluta mig vad jag skulle göra. Men efter att ha ringt runt till hennes vänner och diskuterat om olika förslag så landade det till slut i att hon fick en fransförlängning hos MLI Beauty i Sundsvall. Det tog mig väldigt lång tid att komma på den idén men hon blev väldigt glad över presenten och framförallt så blev hon nöjd med resultatet. Att till och med jag kunde se skillnad på hennes fransar efter en fransförlängning kan inte vara något annat än ett väl utfört arbete. Men hennes födelsedag tog inte slut där utan den fortsatte vidare mot en mysig italiensk restaurang i Sundsvall som serverar den bästa lasagnen jag vet, lasagne är också min flickväns favoriträtt så det var ett enkelt val att ta med henne dit.

Dagen efter hennes födelsedag så var det släktkalas i en stor lokal mitt inne i Sundsvall, man fyller ju trots allt 20 bara en gång i livet och varför inte fira det rejält. Hon fick mängder av komplimanger för hennes fransar och även jag fick komplimanger som hade kommit på den grymma idén att ge henne fransförlängning, inte illa va? Det var faktiskt jag som kom på det men jag ville dubbelkolla med min flickväns kompisar för att se om de trodde att hon skulle uppskatta det.

Nu är vi tillbaka igen efter en hel helgs firande och det känns ändå relativt skönt köra på med de gamla rutinerna. Jag trivs väldigt bra med mitt liv och det känns inte ens tungt att behöva kliva ur sängen på morgonen för att gå igenom Sundsvall till jobbet. Nu måste jag runda av här och åka hem så jag slipper rusningstrafiken. Om ni inte vet vad ni ska ge er flickvän i födelsedagspresent så har jag ett hett tips, fransförlängning!  


Kommentarer är stängda.