Min frisör har gett mig mitt drömhår

Min frisör har gett mig mitt drömhår

Hej mina fina följare!

Jag har länge drömt om att ha långt fint hår och nu har jag äntligen fått det. Vi har ju alla olika hårkvalité och olika förutsättningar att få ett sådant där härligt hårsvall. Min frisör Marielle i Östersund brukar ändå kunna göra mig jättefin i håret med både klipp och slingor, men jag har inte kunnat släppa tanken på att prova extensions.

Det är min födelsedag i nästa vecka så därför bestämde jag mig för att ge mig själv en tidig födelsedagspresent. Efter några timmar hos Marielle kan jag stolt visa upp mitt fina hår och jag älskar det verkligen. Hon har matchat förlängningarna med mitt hår och vi har lagt i några fler slingor också. Resultatet blev jättebra och det ser så naturligt ut.

Gissa vem som är lyckligast i stan just nu, eller ja lyckligast i Krokom i alla fall!

För dig som bor runt Östersund eller kanske Åre, så kan jag varmt rekommendera er att boka tid på SHINE by Marielle. Även om du inte vill göra just hårförlängning utan bara vill klippa, färga eller styla. Det är nog vanligast att vi tjejer är mest måna om vems händer vi lägger vårt hår i, men jag har aldrig varit så nöjd förut hos någon frisör som jag är sedan jag började gå hos Marielle.

Det kräver ju lite mer jobb och andra hårvårdsprodukter nu när jag har satt i hårförlängning, men jag tycker att det känns väldigt värt det. Nu kan jag också få riktiga hollywoodlockar om jag vill och det går att göra fina flätor och uppsättningar.

Håret gör så mycket för ens utstrålning och självkänsla tycker jag och med detta nu så känner jag att jag nog strålar ikapp med solen.

Ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.