En skön ansiktsbehandling

En skön ansiktsbehandling

Skönhetsbloggen är tillbaka!

Efter några veckors uppehåll så har jag nu beslutat mig för att köra på med skönhetsbloggen, där jag kommer att ge tips på var du hittar en bra ansiktsbehandling, bra sminkmetoder, lyfta fram produkter för den perfekta huden. Jag kommer helt enkelt att ge er tips och tricks på allt som har med skönhet att göra.

Det var igår som jag bestämde mig för att jag måste vara mer aktiv på bloggen. I samband med en ljuvlig ansiktsbehandling som jag fick hos Care Of You i Uppsala så insåg jag att ni där ute måste få ta del av mina sätt för att hålla min hy och skönhet på topp.

Med tanke på att jag kontinuerligt brukar besöka studior för en ansiktsbehandling så har jag redan en fin hy, men den kan alltid bli bättre. Jag hade lite ont om tid och valde därför ansiktsbehandling Mini som var en kortare behandling än de andra, men ack så bra den var. Först fick jag ansiktet tvättat för att sedan få mjuk massage och till sist en ansiktsmask. Jag missade däremot bussen hem från Uppsala centrum men nu i efterhand så var det definitivt värt det.

Det finns många av er läsare som bara använder sig av krämer och serum för att få den perfekta hyn, vilket absolut kan fungera för vissa. Men med det så får man inte allt som en ansiktsbehandling erbjuder, det är väldigt sällan man masserar hyn i samband med att man tar kräm. Det är faktiskt svårare än man tror att ge sig själv en massage. För mig och min hy är en ansiktsbehandling den bästa metoden och jag brukar alltid komplettera det med olika produkter varje morgon och kväll, för att bibehålla min hy. Nu tar vi helg mina vänner och unna er en behandling efter en tuff arbetsvecka!


Kommentarer är stängda.