Massage och Spa i Sjöbo

Massage och Spa i Sjöbo

Hej alla fina följare

Känner du som jag att man känner sig lite trött och sliten efter vintern och vill boosta sig själv med lite ny härlig energi? Då kan man till exempel boka sig på en härlig massage, det gjorde jag. I närheten av Sjöbo har vi ett mysigt ställe som erbjuder både spa och massage och där brukar jag gå när jag väl bokar in mig på något sådant. Det är något som fungerar för mig i alla fall när jag vill unna mig någon härlig behandling eller avkoppling av något slag.

Ibland kan jag också göra typ spa hemma, man kan ju göra det med ganska enkla medel om man känner att man inte har råd att gå på ett lyxigt spa någon annanstans. Man kan ha något badskum (om man har badkar), tända lite ljus i badrummet, sätta på lite avkopplande musik och kanske till och med hälla upp lite bubbel (alkoholfritt om man vill) för att ge en extra touch av lyx. En gång köpte jag hem en liten ask med chokladpraliner som jag njöt av i badkaret, det kan jag rekommendera!

?Om du har en partner så kan ni ju fixa massage för varandra, det finns naturliga oljor på apoteket och jag kan tipsa om att använda mandelolja om man inte vill ha någon som doftar. Att lägga ansiktsmask hör lite till också tycker jag och sedan efter badet eller duschen så stryker man in sig i någon gott doftande bodylotion. Man lägger ju själv ribban på hur lyxigt eller enkelt man vill göra det, men det går att fixa en härlig känsla av spa även hemma. Hoppas jag kunnat bidra med lite inspiration till att unna er vare sig det är massage och spa på en anläggning eller hemma. Må så gott och ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.