Bröllopsfotograf i Alingsås och förberedelser för systers bröllop

Bröllopsfotograf i Alingsås och förberedelser för systers bröllop

Hejsan på er

Framåt hösten väntar det bröllop, det är min syster som ska gifta sig och jag hjälper till med förberedelserna. Eftersom jag är frisör så ska jag fixa hennes uppsättning och även fixa håret på oss brudtärnor. Vi har nu fått tag på en bröllopsfotograf i Alingsås så det känns skönt att det är fixat. Denna veckan ska vi också till en butik och prova ut klänningar för oss brudtärnor, det ska bli mysigt och roligt. Jag och hennes två närmaste vänner ska vara det och vi ska ha matchande klänningar. Det var faktiskt en av de andra brudtärnorna som hade tips på bröllopsfotograf, för hon anlitade honom till sitt bröllop.

Brudklänningen är klar och det är ju såklart ännu viktigare än att våra är det. Plats för ceremonin är bestämd och bokad samt lokal. Inbjudningarna är skickade. Några saker som vi har kvar att fixa med är mat och tårta, samt blommor och skor. Jag är inte gift själv än så jag får lära mig en hel massa saker angående vad som är bra och vad som fungerar mindre bra, hur jag vill göra och hur jag inte vill göra. Vi har till och med varit och rekat plats för vart de kommer kunna ta sina bröllopsfotografier, det kommer bli så bra.

Även om de flesta idag har mobiler med jättebra kamera på så vill man nog helst gärna ha en professionell bröllopsfotograf som tar bilder på en så speciell dag. I alla fall de som man kanske väljer att framkalla, förstora och rama in. Det blir ett ganska litet och enkelt bröllop men jag tror att det kommer bli jättefint och lyckat. Jag ska i alla fall göra vad jag kan för att hjälpa henne så att den blir bra och minnesvärd. Det är väl lite det som hör till när ens syster ska gifta sig kan jag tro. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.