Lyxig massage

Lyxig massage

Hejsan bloggen!

Idag har jag unnat mig väldigt mycket lyx och avslappning, det är ju ändå helg snart och då kan man inte få för mycket lyx. Jag började dagen med en riktigt smarrig frukost på ett fint café i Ulricehamn tillsammans med min bästa vän för att sedan få en massage och nagelförlängning hos Hillareds Pretty Nails.

På caféet blev det en ciabatta med parmaskinka och mozzarella, till det blev det givet vis en cappuccino. Varje morgon borde inledas med det, tänk vad fantastiskt det hade varit och vakna upp med en sån frukost hela tiden. Innan vi åkte vidare till massagen så gick vi runt på stan lite och kollade allt från kläder till inredningen. Det finns ett problem när jag går in i en butik och det är att jag nästan alltid kommer ut därifrån med en påse i handen oavsett om jag behöver köpa något eller inte. Givetvis blev det så denna gången också.

Till slut kom vi till Hillareds Pretty Nails och då var det först dags för massage i en stund och sedan gjorde vi fransförlängning, det blev några timmar där men vi hade ingen stress utan njöt bara av en bra massage och nya fransar. Det var väldigt längesedan som jag hade en sådana här lyxig dag och det får inte dröja lika länge innan nästa sån här dag kommer igen för oj vad man behöver lysa upp tillvaron med sköna behandlingar ibland. Jag uppmanar er alla att göra något ni känner att ni förtjänar idag, kanske är det en god middag, ett bad eller en massage.

Ikväll ska vi hem till en kompis i Ulricehamn som bjuder på lite dryck och tilltugg. Det kommer tydligen väldigt mycket folk dit och då känns det bra att vara lite extra fin.  


Kommentarer är stängda.