Frisören kom hem till mig

Frisören kom hem till mig

Hallå hallå!

Bloggen är tillbaka och jag sitter just nu och skriver det här inlägget samtidigt som jag har en frisör på besök, det är Martinas Mobila hårvård som är på besök hos mig i Trollhättan. När man har ett riktigt tight schema så gäller det att kombinera sina aktiviteter väl, och att kunna skriva blogginlägg från mobilen samtidigt som man får håret klippt av en frisör fungerar väldigt bra. Vad kan jag göra som gör att jag har så ont om tid kanske ni tänker. Hela den här veckan har gått i ett rasande tempo där jag började i måndags med att jobba i åtta timmar och efter det så hade jag dansträning och kom hem klockan nio på kvällen för att laga mat, likadant var det i tisdags. I onsdags var det fullt ös också, efter jobbet bar det hem till mina föräldrar för att fira lillebrorsan och sen var det tillbaka hem till Trollhättan med raka vägen till sängen. Igår var det en relativ lugn dag med mest förberedelser inför helgen, som vanligt så jobbade jag och när jag kom hem så käkade jag lite mat. Därefter så satte jag mig framför datorn och började boka tågbiljetter och hotell, jag ska nämligen åka iväg från Trollhättan i några dagar till Stockholm med lite vänner.

Mitt i allt bokande så insåg jag att jag inte hade gått till frisören och jag visste att det inte skulle bli lätt att hinna med en frisör så här idag, först och främst så hade jag behövt ta bussen in till centrum och sen hem igen. Det var då som jag hittade Martina och hennes tjänster var precis det jag behövde för att hinna med allt innan tåget går. Här sitter jag nu med henne och jag ligger väldigt bra till i schemat, det är bara dammsuga och äta något som jag måste göra innan tåget går om två timmar. Full fart mina vänner!  


Kommentarer är stängda.